Over ons

Circulaire Locaties

C-Beta_Spryg-214

Circulair

Practice what you preach de locaties zijn circulair verbouwd en ingericht om jou en jouw gasten te inspireren.

Sociaal

Werken, vergaderen, ontmoeten of een evenement. Een sociale en circulaire economie bereik je door samen te werken.

Over Circulaire Locaties

CirculaireLocaties.nl is een initiatief van Buildings That Matter B.V. Een team van circulair enthousiastelingen die betekenisvol en met impact ondernemen. Die van praten naar doen gaan en duurzame relaties aangaan en toekomstbestendige businesscases ontwikkelen. Met focus op de ‘bottum-up’ aanpak, te denken in gedeeld eigenaarschap met communities en coöperaties. Deze circulaire, sociale en duurzame ecosystemen verzamelen we op plekken die nieuwe energie en uitdaging kunnen gebruiken. Gericht op de toekomst die groener, socialer en een continue houdbaarheid heeft. Geen snelle vastgoedontwikkeling maar waardeontwikkeling door energie van mensen voor mens, milieu en maatschappij.

Wat is een circulaire locatie?

Circulaire locaties zetten zich in voor een circulaire economie. Alle circulaire locaties houden rekening met de principes van circulaire economie (Reduce, Reuse & Recycle) bij de inrichting van hun locatie en bedrijfsvoering. Zo maken circulaire locaties gebruik van herbruikbare materialen, bieden zij verantwoorde lunchopties en creëren meer werkgelegenheid in deze groeiende sector.

Circulaire economie en de SDGs
De Sustainable Development goals (SDGs) van de verenigde naties bieden inzicht in de status van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. Circulaire economie draagt op veel vlakken bij aan het behalen van deze doelen. De grootste raakvlakken met de SDGS gaan over:
– SDG 6: Clean water & sanitation
– SDG 8; Decent work and economic growth
– SDG 12: Responsible consumption and production
– SDG 15: Life on land

Waarom circulaire locaties?
Circulaire ontmoetingsplekken vormen een belangrijke schakel in de weg naar circulaire economie. Zij bieden plek om te experimenteren, kennis te delen en netwerken te laten groeien. Circulairelocaties.nl helpt deze plekken om te floreren, en meer bezoekers te betrekken bij de circulaire economie.

Hoe meld ik mijn locatie aan?
Zet jouw locatie zich in voor een circulaire economie? En wil jij meer bezoekers laten kennismaken met de circulaire economie in de praktijk? Meld je dan aan via ons contactformulier. We nemen dan spoedig contact met je op.

Direct bellen

Elke werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 is Silvie bereikbaar om je helpen!

Teruggebeld worden

  De perskamer

  Blijf op de hoogte van het het laatste nieuws van Circulaire Locaties

  Zoeken
  Grootte
  Prijs

  Vergelijk aanbiedingen

  Vergelijk